Ürünün içeriği nelerden oluşur?

ETLİ MANTI (SOYASIZ)
İç Malzeme: Dana eti, soğan, galeta, hayvansal iç yağ, irmik, tuz, ayçiçek yağı, bitkisel lif, karabiber, kimyon.

Hamur: Buğday unu, içme suyu, tuz, ayçiçek yağı

ETLİ VE SOYALI MANTI
Soya, sadece %4 oranında kullanılmaktadır.
İç Malzeme: Dana eti, soya proteini, soğan, içme suyu, hayvansal iç yağ, tuz, karabiber, kimyon,
bitkisel lif.

Hamur: Buğday unu, içme suyu, tuz, ayçiçek yağı.

Mantı çeşitleri nelerdir?

Kayseri Mantısı (Küçük Boy)

Bohça Mantı (Büyük Boy)

Üçgen Mantı (Büyük ve Küçük Boy)

Kızartmalık Mantı (Çıtır Börek)

Mantı yapılış tarifi nedir?

WEB sayfamızda, Anasayfa sekmesinin en alt kısmında Kayseri Mantısı, Üçgen Mantı, Bohça Mantı ve Sigara Böreği tariflerimiz yapılışları ile birlikte video şeklinde anlatılmaktadır.

Buzdolabında ne kadar dayanır?

Buzdolabında -18 Derece de 9 ay süre ile saklanabilmektedir. Ürün çözüldükten sonra tekrar
dondurmayınız.

Dana eti mi kullanılıyor?

Evet, ürünlerimizin tamamında dana eti kullanılmaktadır.

Ürünlerde soya kullanılıyor mu?

Soya kullanılan ve kullanılmayan olmak üzere 2 çeşit ürünümüz bulunmaktadır.

Yeni misiniz? Kaç yıldır faaliyet gösteriyorsunuz?

2005 yılından beri donuk gıda sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 2017 yılından beri de Begos 3 Bölgedeki kendi binamızda faaliyet göstermekteyiz. Faaliyet binamızın 1500 m² si üretim olmak üzere toplam 3500 m² kapalı alana sahiptir. Üretim faaliyetlerimiz, bünyemizde çalışan 2 gıda mühendisi tarafından idare edilmektedir.

Herhangi bir kalite belgesi var mıdır?

Üretici Firmamız olan “Şef Soğan Gıda, ISO 9001:2015 ve ISO 22000:2018 belgelerine sahiptir. Bu belgeler kaliteye ve gıda güvenliğine verdiğimiz önemi göstermektedir.”

Hangi sektörlere çalışıyorsunuz?

Perakende ve toptan olmak üzere çalışmaktayız.

Sorularınızı info@etibolmanti.com.tr adresine gönderebilirsiniz.